MITT
FÖRSTA
ÅR BOKEN
skapa den i APPen!

Lägg in text och bild

Godkänn och beställ

Leverans direkt hem

Ladda ner Appen

C

mitt FÖRSTA ÅR BOKen
skapa den i appen!

Skapa boken i appen

Njut av boken i handen

Leverans hem till dig

Ladda ner Appen

C

Om oss

När Hugo föddes 2003 fick han av sina föräldrar en Mitt första år-bok. Däri kunde man klistra in foton och skriva händelser. Så Hugos föräldrar fotade sin lille pojke och skickade in bilderna för framkallning. När fotona kom hem efter någon vecka börjar de klippa och klistra in i boken. Allt sonen upplevt under året hade föräldrarna skrivit ner lite här och var, så det var inte helt lätt att få allt samlat. När halva boken var klar tog såväl ork som lust och tid slut. Och föräldrarna lade undan boken för att fortsätta vid ett senare tillfälle.

När den andra sonen Alfred föddes 2007, fick även han en Mitt första år-bok av sina föräldrar. Men hans bok ligger fortfarande orörd i en hylla. Utan vare sig skevt klippta foton eller kladdiga minnesanteckningar.

När den tredje sonen Ragnar föddes 2015, köpte inte hans föräldrar ens en Mitt första år-bok till honom…

Underbara Unge ägs och drivs av makarna Martina & Jerker Åstrand. Förutom Underbara Unge har de företag inom bygg- & fastighetsbranschen.

Bakom

Underbara

Unge

”Jag letade frenetiskt efter en digital Mitt första år-bok. Men fann ingen. Istället skapades idén om en app som skulle hjälpa mig som förälder att fota, dokumentera och bevara minnen av mitt barns första levnadsår. Och så var Underbara Unge född!”

Martina Åstrand 
Mamma & grundare av Underbara Unge

”Du håller den vackraste boken i din hand”

En bok vars berättelse är unik och speciell. För boken den handlar om ett litet barn. Handlingen är full av minnen, milstolpar och händelser från det första magiska året i barnets liv.

Det här är en bok att bläddra i, minnas tillbaka, jämföra och glädjas åt. Det är en värdefull bok som inte går att värdera. För så är det med minnen. De är ovärderliga och blir bara vackrare med tiden. Så vårda boken ömt. Den innehåller den vackraste av berättelser ...

Boken innehåller
* Förlossningsberättelse
* 15 ålderskapitel, från vecka 1 till månad 12
* Vikt & längd
* Milstolpar
* Tandkarta

* Hand- & fotavtryck
* Släktträd
* Personligt brev
* 73 sidor
* 155 st foton
* Pris
599 kr

Facebook och Instagram @underbaraunge
© Underbara Unge